Колекция бижута за булки
Сватби

Колекция бижута за булки

kolekciq bijuta za bulki

Тази луксозна ръчно изработена колекция бижута за булки е създадена за носене от романтични и деликатни дами в празничния ден. Моделите на тази вълнуваща украса са вдъхновени от мотивите в природата, като нежните цветчета на розите и маргаритките, растителните форми на листата и лозите, морските миди и фините пеперуди. Гръцки богини, нимфи, дриади и горски духове са музите на твореца Иви Лонг. Когато става въпрос за луксозни бохемски сватбени бижута – това са те!

Колекция бижута за булки

bijuta bulki bohemski luksozni fotografiq

Иви Лонг създава всяко едно бижу изцяло на ръка в нейното студио във Вермонт. За творенията си използва стара техника за направа на дантела, комбинирана с модерна бродерия от мъниста. Всяко от украшенията в нейната колекция бижута за булки съдържа винтидж материал, като кристали и мъниста, което веднага добавя нещо старо в сватбения ансамбъл на булката.

Украшения, вдъхновени от природата

bulka kosa bijuta fotografiq

Магичното и неземно чувство, което изпитва всяка жена в сватбения ден е уловено в красивата фотосесия с колекция бижута за булки. Те придават романтичност, женственост и ефирност в цялостната визия. Ако имате нужда от помощ и вдъхновение относно всичко, свързано с този вълнуващ празничен ден, винаги може да намерите нещо полезно в нашата категория за сватби. Разгледайте бохемските сватбени предложения в галерията по-долу.

bulka bijuta kosa kolie fotografiq

 Уникални ръчно изработени бижута за булки

bijuta bulka obeci kolie fotografiq

 Сватбени обеци и гривна, вдъхновени от цветята

bulka bijuta kolekciq fotografiq

 Сватбени бижута върху булото

bulo bijuta bulka fotografiq

 Булчински бижута за крака на самодива

bijuta kraka

Цветя от мъниста и кристали в булчинската прическа

bijuta kosa cvetq bulka pricheska

bijuta bulki bulo fotografiq

bulka bijuta glava bulo fotografiq

svatbeni bijuta bulo fotografiq

kolekciq bijuta bulki fotografiq

bulchenski bijuta grivna fotografiq

bijuta bulka fotografiq